Off White Blog
Air France uvodi privatni mlazni servis

Air France uvodi privatni mlazni servis

Listopad 23, 2020

Air France privatnim mlaznim linijama

Air France udružio se s operatorom za charter let Wijetom kako bi ponudio novu uslugu klijentima koji lete u svojoj vrhunskoj klasi La Première.

Sa aerodroma Pariz-Charles de Gaulle ili s drugog europskog mjesta, putnici imaju mogućnost nastaviti svoj put privatnim avionom.


Svaki privatni avion AIR FRANCE ima intimnu kabinu opremljenu sa samo četiri prostrane kožne klupske stolice. Dvoje od njih mogu se usmjeriti na 140 ° kako bi se putnici mogli potpuno opustiti tijekom leta.

Osobni prostor za odlaganje, sklopivi stolovi i prostrana prtljaga osiguravaju maksimalan nivo udobnosti za klijente višeg razreda koji mogu uživati ​​u alkoholnim pićima, pecivima ili kutijama u boksovima na letu bez obzira na doba dana.

Privatni avioni služit će 1.200 zračnih luka smješten u roku od dva i pol sata od Pariza, kako u Francuskoj, tako i drugdje u Europi.


Klijenti usluge su slobodni sami odabrati vrijeme polaska i može iskoristiti pojednostavljene postupke prije leta.

Nema potrebe prolaziti kroz postupak prijave , a ukrcaj se odvija čim stignu putnici. Kada stignu do krajnjeg odredišta, klijenti mogu bez odlaganja izaći iz aviona s prtljagom.

Ova nova usluga je dostupna počevši od 2.400 eura , uključujući poreze i pristojbe za rezerviranje cijelog zrakoplova za povratno putovanje do ili iz Pariz-Charles de Gaulle. Povratni let mora biti obavljen u roku od dva dana nakon odlaznog putovanja.

Putnici mogu rezervirati svoje putovanje standardnim metodama rezervacije ili putem namjenske telefonske linije La Première.


À nous de choisir - The Choice is Ours - 2016 - [VOst Fr] (Listopad 2020).


Vezani Članci