Off White Blog
Zrakoplovne tvrtke udružuju se za europske usluge privatnog jet-a

Zrakoplovne tvrtke udružuju se za europske usluge privatnog jet-a

Ožujak 4, 2021

singapore Airlines Europska privatna usluga jet-a

Singapore Airlines je ponuditi privatni mlazni prijevoz u Europi putnicima koji lete iz Australije, potvrdila je zrakoplovna kompanija prošlog tjedna.

Partnerstvo sa Privatne usluge tvrtke Lufthansa značit će da će putnici koji lete na jednu od 14 europskih destinacija Singapore Airlinesa moći nastaviti privatnim avionom do jedne od preko 1000 zračnih luka u Europi.


Model je gotovo potpuno isti PrivateConnect , britanska Airways veza s CitationAir najavila je početkom ove godine koja pruža privatne mlazne veze u Sjevernoj Americi za putnike koji dolaze na letove BA.

aviokompanije a380 suite

Europska usluga koju pruža Partneri Star Alliancea Singapore Airlines i Lufthansa, koriste fiksnu cijenu i temelje se isključivo na udaljenosti (od 6.900), bez obzira na broj putnika.

Namjenski "Private Jet Manager" na raspolaganju je za organiziranje ugostiteljstva, prijenosa prtljage, usluga limuzine i carinjenja za putnike koji koriste vrhunsku uslugu.

Ova će usluga vjerojatno biti popularna kod putnika prve klase Singapore Airlines koji uživaju u apartmanima A380 usluge Londonu, Parizu i Zurichu - iako po cijeni koja počinje od oko 12 000 € povrata.


How to book SECRET cheap international FLIGHTS (Ožujak 2021).


Vezani Članci