Off White Blog
Angelina Jolie lansirala kolekciju nakita

Angelina Jolie lansirala kolekciju nakita

Lipanj 21, 2021

Angelina Jolie Izvrsna smaragdna ogrlica

Linija nakita Style of Jolie dizajnirana u suradnji Angeline Jolie i Roberta Procopa bit će predstavljena na jugu Francuske ovog ljeta putem dvomjesečnih skočnih prozora.

Niz ogrlica, naušnica i narukvica koje je glumica nosila na raznim filmskim premijerama istodobno će pogoditi Grand hotel u Cap Ferratu i prestižni monaški hotel de Paris između 15. i 15. kolovoza.


Filmska zvijezda predstavila je svoju nakit suradnju tijekom izložbe u Julienovoj galeriji na Beverly Hillsu, u travnju prošle godine, dok će nova francuska izložba biti izložena još nekoliko novih dragulja.

Dok su dragulji obično dostupni samo za privatni sastanak, pop-up vitrine pružit će neviđeni pristup liniji.

Stil Jolie Citrine narukvica s pet redaka tableta

Prihod od prodaje nakita donirat će se zvijezdovoj dobrotvornoj zakladi, obrazovnom partnerstvu za djecu sukoba, koje pomaže djeci koja su u potrebi širom svijeta.


Uz udruživanje s Jolie za kolekciju Style of Jolie, vodeći stručnjak za drago kamenje Procop ima bliske veze s holivudskom glumicom nakon što ju je dizajnirao zaručni prsten zaručnik Brad Pitt.

Rečeno je da je glumac imao ključni doprinos u dizajnu prstena vrijednog 250 000 dolara, za što je bilo potrebno 12 mjeseci, a sadrži zapanjujući kamenčić u obliku duguljastog oblika u debelom rebrastom pojasu.

Stil Emerald prsten s tabletom Jolie

Vezani Članci