Off White Blog
Cannes 2012: izgled najboljeg nakita

Cannes 2012: izgled najboljeg nakita

Lipanj 16, 2021

jane fonda cannes 2012. fotografija

Od neobičnog skulpturalnog izgleda do geometrijskih oblika i vintage dizajna, crveni tepih na filmskom festivalu u Cannesu 2012. ponudio je blistavu raznolikost stilova nakita.

Cannes 2012. Eva Longoria

Eva Longoria
Glumica je nosila minđuše "Belle Epoque" u zlatu i dijamantima Damianija za premijeru filma "Rust and Bone".


Cannes 2012. Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi
Za svoju prvu pojavu na Cannevim stubama Charlotte Casiraghi nosila je naušnice od žutog zlata i dijamanata i narukvice Trinity, a sve Cartier.

Cannes 2012. Nicole Kidman


Nicole Kidman
Za ceremoniju crvenog tepiha u četvrtak, 24. svibnja, u čast filma 'Paperboy', Nicole Kidman privela je haljinu Lanvin s Cartier naušnicama i narukvicama.

Cannes 2012. Anja Rubik

Anja Rubik
Poljska manekenka Anja Rubik nosila je jedinstvene kreacije nakita Choparda, službenog partnera 65. festivala u Cannesu.


Cannes 2012. Kylie Minogue

Kylie Minogue
Australska pjevačica i glumica Kylie Minogue, koja se pojavljuje u 'Holy Motorsu' Leosa Caraxa, nosila je trostruku ogrlicu Choparda za večeru u Amfaru.

U Cannesu 2012. Diane Kruger

Diane Kruger
Na Amfarovoj večeri, članica žirija u Cannesu Diane Kruger nosila je Chanel "plume" naušnice u bijelom zlatu od 18 karata.

Cannes 2012. Hyo-Jin Kim

Hyo-Jin Kim
Na svom nastupu na crvenom tepihu za 'Okus novca', južnokorejska glumica nosila je prsten, narukvicu i minđuše iz kuće Bugari u platini, dijamantima i sivom zlatu.

Cannes 2012. Maiwenn

Maïwenn
Francuski redatelj Maïwenn, koji je prošle godine u Cannesu dobio nagradu žirija za "Polisse", nosio je sat "Fil de Diamant" i narukvicu "Franges Pampilles" iz Chanela.

Cannes 2012. Nastassja Kinski

Nastassja Kinski
Za ceremoniju zatvaranja Nastassja Kinski krasila je vintage ogrlica od žutog zlata, dijamanata i obojenih dragog kamenja, naušnice u dijamantu i rubelitu i koktel prsten u žutom zlatu, a sve su ih provele Bulgari.

Cannes 2012. Virginie Efira

Virginie Efira
Francusko-belgijska glumica nosila je narukvicu Serpenti narukvice od sivog zlata i koktel prsten od žutog zlata i safira za ceremoniju zatvaranja.


First Arab - Israeli War 1948 - COLD WAR DOCUMENTARY (Lipanj 2021).


Vezani Članci