Off White Blog
Chopard slavi 65. filmski festival u Cannesu

Chopard slavi 65. filmski festival u Cannesu

Lipanj 20, 2021

ogrlica Chopard Red Carpet Collection 2012

Filmski festival u Cannesu je odmah iza ugla, a kako bi proslavio svoju 15. godinu kao službeni sponzor, luksuzna nakitna kuća Chopard pobrinula se da se njegova kolekcija Red Carpet 2012 pamti po dizajnu u rasponu od klasičnog starog Hollywooda do ekstravagantnog i šarenog kreacije.

Izvrsni dragulji u ovogodišnjoj kolekciji crvenih tepiha od 65 dijelova sadrže niz kaskadnih ogrlica s dijamantima, uključujući cvjetni set nadahnut s više od 1.100 dijamanata, ružičastih safirima i rubinima, dok više razigrane kreacije uključuju prsten u obliku jabuke.

Dizajnirana za nošenje u Cannesu, boja je ključna za kolekciju koja sadrži rubine, smaragde, padparadscha safire, tanzanit, kunzite i dijamante.


Prema riječima potpredsjednice Choparda i kreativne direktorice Caroline Scheufele, dijamanti su "neophodan saveznik ženama na crvenom tepihu" i njezin "omiljeni kamen".

Ekstravagantni dragulji izloženi u Cannesu uvijek su glavni motiv za fashionistice, poput likova člana žirija Diane Kruger i Bérénice Bejo, ceremonije gospodarice za 2012., među ovogodišnjim najzaslužnijim očekivanim zvijezdama spremnim da krase crveni tepih.

ogrlica Chopard kolekcija crvenih tepiha

Vezani Članci