Off White Blog
Christian Louboutin e-commerce dolazi u Europu

Christian Louboutin e-commerce dolazi u Europu

Siječanj 19, 2021

E-trgovina Christian Louboutin

Kako je Christian Louboutin 11. travnja predstavio svoj europski internetski butik, etiketa luksuznih cipela najavila je niz digitalnih inovacija za budućnost, uključujući aplikaciju za iPhone i razgovore uživo sa predstavnicima brenda.

Ikonična marka cipela toliko je patila od stranica koje su tvrdile da prodaju originalne Louboutins da je 2009. godine izdao upozorenje na problem.


Dok se naljepnica bavi maloprodajom na web lokacijama poput Net-a-Portera, marka je SAD-u uvela e-trgovinu 2010. i Kanadu 2011., a novo europsko širenje označilo je novi val inovacija.

Kupci mogu kupovati na web lokaciji Christian Louboutin radi dizajna prema boji, veličini i visini pete - s visinom neba i neba iznenađujuće dominiraju mogućnosti.

WWD izvještava da digitalne inicijative koje dolaze uskoro uključuju iPhone aplikaciju i priliku da se unaprijed naruče stilove iz kolekcije Fall 2012 putem internetske trgovine.

Kupci trenutno mogu slati e-mailom ili pozivati ​​predstavnike za savjete u vezi s njihovom kupnjom, ali uskoro bi trebali pokrenuti i videozapise, kao i funkcija koja kupcima omogućava da uživo razgovaraju uživo s predstavnicima Louboutina.

Vezani Članci