Off White Blog
CK One lansira liniju šminke

CK One lansira liniju šminke

Lipanj 21, 2021

CK One kampanja za kozmetiku proljeće 2012

Popularni unisex miris CK One širi se u kozmetiku u boji, sa ciljem da ponudi jednostavnu šminku koja će odgovarati i muškarcima i ženama.

Sastoji se od proizvoda koji uključuju kože koji usavršavaju podmetače i temelj, kao i bronzer, rumenilo, maskaru i kozmetiku u boji, poput sjenila i ruža za usne, ambalaža će biti mat crno-bijela što će evocirati praktičan pristup ljepoti.


Mnogo je predmeta dizajnirano da olakša život, uključujući šminku za lice 3 u 1 koja spaja serum, temeljni premaz i šminku za lice u laganu formulu.

„CK Jedna boja ne znači transformaciju ili dramatizaciju. Radi se o stvaranju stvarnosti, definiranju sebe i dodavanju intenziteta “, rekao je VP WW za marketing Calvin Klein Fragrances Thomas Burkhardt.

Snimio David Sims, reklamna kampanja S / S 2012 ima zvijezdu glumačku ulogu u kojoj su sudjelovali Lara Stone, opatija Lee Kershaw, Ruby Aldridge, Herieth Paul, Eliza Cummings, Fei Fei Sun i Ehren Dorsey.

CK One Cosmetics Summer 2012 kampanjack jedan ružCK One kampanja za kozmetiku proljeće 2012CK One kampanja za kozmetiku proljeće 2012CK One kampanja za kozmetiku proljeće 2012CK One kampanja za kozmetiku proljeće 2012CK One kampanja za kozmetiku proljeće 2012CK One kampanja za kozmetiku proljeće 2012CK One kampanja za kozmetiku proljeće 2012CK Jedna maskara ad Lara Stone


Tiffany Tumbles | ContraPoints (Lipanj 2021).


Vezani Članci