Off White Blog
Kolekcije Cruise 2018 idu međunarodno od Louis Vuitton u Japanu do Chanela u Parizu

Kolekcije Cruise 2018 idu međunarodno od Louis Vuitton u Japanu do Chanela u Parizu

Siječanj 24, 2021

Od Monaka i Dubaija do New Yorka, Palm Springsa ili Seoula, godišnje kolekcije gotovih modnih sezona za Cruise, modne obožavatelje svake godine vode na globalno putovanje. Sada nezamislivo okupljanje u modnom kalendaru, ove revije u sezoni nude etiketama slobodu da se odvoje od modnih tjedana s postavkama i emisijama koje su često spektakularne. Proći će nekoliko tjedana prije pregleda prvih kolekcija, evo nekoliko lokacija koje su odabrale najveće modne kuće da pokažu svoje kolekcije Cruise 2018.

Louis Vuitton u Japanu


Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog događaja piste u Rio de Janeiru, luksuzna etiketa slavi brojne veze sa Zemljom izlazećeg sunca odvodeći ovaj Cruise 2018 kolekciju u Japan. Mjesto održavanja emisije, održanoj 14. svibnja i u orkestru Nicolasa Ghesquièrea, još je uvijek skriveno.

Dior u Los Angelesu, SAD

Francuska modna kuća uvijek za svoje Cruise revije uvijek odabire prestižne lokacije, uprte u povijest. Nakon što je Palais Bulles Pierrea Cardina u Théoule-sur-Meru, Francuska, i palača Blenheim u Velikoj Britaniji, Dior kreće u grad Angels predstaviti svoju najnoviju Cruise kolekciju, 11. svibnja. Točna lokacija još je tajna, ali ova nova kolekcija - koju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri - obećava ponovno dobivanje modnog svijeta.


Gucci u Firenci, Italija

Manje egzotična, ali ne manje spektakularna, talijanska modna kuća predstavit će svoju kolekciju Cruise 2018 u Firenci, 29. svibnja. Gucci se kreće prema Galeriji Palatine u impresivnom Palazzo Pitti, s pogledom na vrtove Boboli. Dizajner Alessandro Michele nadahnut je nadahnutom gradskom kulturom renesanse. Ova prestižna postavka trebala bi zadovoljiti znatiželju gostiju koji imaju dovoljno sreće da uplate pozivnicu za nastup na etiketi u sredini sezone.

Prada u Milanu, Italija


Talijanska modna kuća predstavit će svoju kolekciju Cruise 2018 na kućnoj travi. Ovo je Pradaova prva emisija posvećena u cijelosti ovoj liniji koja je prethodno predstavljena zajedno s izložbama muške odjeće. Nova će kolekcija biti otkrivena gostima 7. svibnja u izložbenom prostoru Fondazione Prada, Osservatorio u Galleria Vittorio Emanuele II, zgrada iz 19. stoljeća u srcu Milana.

Chanel u Parizu, Francuska

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog revije u kubanskom glavnom gradu Havani, francuski luksuzni brend predstavit će svoju najnoviju Cruise kolekciju u Parizu, 3. svibnja. Posljednja Chanel-ova krstarenja u Parizu održana je 2012. godine, a ove godine označava povratak marke na svoj korijenje. Chanel je u prosincu predstavio i svoju najnoviju kolekciju Métiers d'Art u francuskom glavnom gradu Ritz. Točna lokacija emisije tek treba biti otkrivena.

Vezani Članci