Off White Blog
Izložba brodova Hainan Rendez-Vous 2012

Izložba brodova Hainan Rendez-Vous 2012

Siječanj 24, 2021

hainan rendez vous 2012

U Kini je godina vodenog zmaja, a levijatani će proslaviti svoju vladavinu na nadolazećem sajmu brodica Hainan Rendez-Vous.

Okeanski divovi koji su prisutni na ovom događaju obuhvatit će više od deset plovila s više od 40 metara među flotom od 130 jahti.


U pripremi za izdanje za 2012. godinu, organizatori su značajno proširili izložbeni prostor upotrebom pet tegljača posebne namjene.

Velika inozemna brodogradilišta ove se godine ponovno vraćaju u Sanyu, u jasnoj afirmaciji povjerenja u koncept emisije koji je 2009. uveo China Rendez-Vous.

Brodogradilišta uključuju Luerssen, Heesen Yachts, Blohm + Voss, Royal Huisman, Kingship, Oceanco, Feadship, Brunswick, Jeanneau, Beneteau, CNB, Azimut - Benetti, San Lorenzo, Ferretti Group, Marquis, Sunseeker i Princess Yachts.

Supeachts će uključivati ​​prostrani Helix s 44,65m koji je sagradio Feadship; 50 m sjevernom suncu, jedinstvena ekspedicijska jahta pretvorena iz japanskog brodskog istraživačkog broda; impresivni Lohengrin, Trinity od 161 stopa (49 m).


Također će vas oduševiti Horizonova nova Lady Gaga, 33,5m superjahta dizajnirana posebno za kinesko tržište, kao i uglađeni 38,5m onyx tvrtke Sanlorenzo.

Graditelji Megayachta smatrali su Hainan Rendez-Vous posebno zanimljivim jer događaj privlači mnoge najelitnije kineske gospodarstvenike.

Najmanje 300 osoba s ultra visokom mrežom bit će uplaćeno kao gosti VVIP-a do i ove godine na izložbama privatnih mlaznica koje će sudjelovati proizvođači mlaznica.


Treći godišnji Hainan Rendez-Vous, vodeća kineska supejahta i poslovni jet show, održat će se od 5. do 8. travnja 2012. godine.

www.hainanrendezvous.com

Jahta Feadship Helix

Vezani Članci