Off White Blog
James Bond: Nije vrijeme za umrijeti (od Coronavirusa) otkazuje China Tour

James Bond: Nije vrijeme za umrijeti (od Coronavirusa) otkazuje China Tour

Srpanj 13, 2024

S smrtnim brojem od koronavirusa koji prelazi 1700 u Kini otkazana je planirana turneja Jamesa Bonda za premijeru filma No Time to Die na kineskom kopnu. James Bond Nema vremena za smrt, sljedeći špijunski film i dvadeset peta rata u seriji filma o Jamesu Bondu Daniel Craig u svom petom i posljednjem izlasku kao izmišljeni špijun MI6 James Bond.

Nema vremena za umrijetu, 31. ožujka 2020. u Londonu, u dvorani Royal Albert u Londonu, svjetska premijera, a od travnja nadalje u Pekingu, slijedi globalno kazalište. Craig i druge ključne zvijezde u nadolazećem 25. Bond-ovom blockbusteru trebali su otputovati u Kinu na premijeru filma koja je uključivala i turneju u drugim kineskim gradovima.


James Bond: Nije vrijeme za umrijeti (od Coronavirusa) otkazuje filmsku turneju po Kini

COVID-19 je zarazio više od 70.000 ljudi, a zajedno s njim pružio je katalizator vladama i kompanijama da se skupe na događaje i velika okupljanja kako ne bi došlo do pojave "klaster prijenosa" koronavirusa. Kao rezultat toga, preko 70.000 kina diljem Kine trenutno je zatvoreno, a više zemalja izdaje putne embargo i zatvara granice s Srednjim kraljevstvom.

Što se tiče stajališta osiguranja, malo je vjerojatno da će holivudski megastaši poput Daniela Craiga i drugih ključnih zvijezda moći tamo putovati, čak i ako se kina nekako otvore za planiranu premijeru u travnju. Kina je drugo najveće svjetsko tržište karata, a nedavno su Harley Quinn, DCEU-ov DCEU-ov kabinet: Ptičje ptice okrivljene za kineska kazališta koja su ostala zatvorena u nedogled kao dio napora za suzbijanje širenja COVID-19. Posljednji film o Jamesu Bondu, Spectre, zaradio je 881 milion dolara širom svijeta, pri čemu je gotovo 84 milijuna dolara dobio iz Kine.


Cary Joji Fukunaga režira Craiga zajedno s hollywoodskim stalwartsima Ralphom Fiennesom, Christophom Waltzom i kinematografskim nadređenima Ben Whishawom, Naomie Harris, Léa Seydoux i Rami Malek. Craigov peti i posljednji izlazak dok Bond vidi svoje kratkotrajno povlačenje iz aktivne službe kada ga stari kolega iz CIA-e Felix Leiter (Jeffrey Wright) upozori na novu prijetnju, naoružanu novom tehnologijom koja bi također mogla ubrzati propast Bondovog trenutnog param Dr. Madeleine Swann (Seydoux) koja mu je pomogla u njegovoj misiji u filmu Spectre.

James Bond: Nema vremena za smrt otvorit će se u Sjevernoj Americi 10. travnja, putem MGM-ovih Ujedinjenih umjetnika, a Universal Pictures International pokrenut će se u Velikoj Britaniji i izabrati međunarodna područja 2. travnja.

.

Vezani Članci