Off White Blog
Jimmy Choo x Rob Pruitt

Jimmy Choo x Rob Pruitt

Lipanj 21, 2021

Rob Pruitt i Jimmy Choo suradnja

Otkrivene su prve slike tima gurua obuće Jimmyja Chooa i suvremenog umjetnika Roba Pruitta, s nestrpljivo očekivanom kolekcijom koja uključuje cipele i torbe ukrašene motivima umjetničke zaštitne marke panda.

Nedavno predstavljene vitrine istaknute su poput kultne Jimmy Choo Anouk pumpe koja je ponovno dodala umjetnikovu upotrebu degradirane boje u narančastoj, ružičastoj i žutoj boji s francuskom čipkom.

Pruitt, koji je najpoznatiji po svojim blistavim slikama medvjeda pande i velikim platnima degrada, stvorio je nekoliko originalnih dizajna koji su realizirani za kolekciju kapsula - što čini klimu na njegove razigrane umjetničke teme.


Umjetnik je stvorio jedinstveni duo panda anđela i đavla koji simboliziraju dualne ličnosti žene Jimmy Choo, a oni se snažno uklapaju u liniju 19 stilova obuće, torbi i dodataka.

"Panda je ponavljajuća slika koja se vidi po cijelom mojem djelu. To je simbol koji nas podsjeća kako lagano koračamo i cijenimo što se tiče dragog. Oni predstavljaju sklad yina i yanga ”, rekao je umjetnik.

Pruittova linija bit će dio Chooove kolekcije za krstarenje 2013., s proizvodima koji će se naći u buticima Jimmyja Chooa i online u studenom.


Oznaka cipela visoke klase u prošlosti je surađivala s suvremenim umjetnicima i fotografima, uključujući Nan Goldin, Marilyn Minter i Richarda Phillipsa.

Ostali luksuzni brandovi koji su nedavno oformili umjetničke suradnje uključuju Hermès i Christian Dior.

Ranije ove godine, bivši je najavio ograničavanje izdanja marame s japanskim fotografom Hiroshijem Sugimotoom, dok je Dior udružio snage s njemačkim umjetnikom Anselmom Reyleom na kolekciji dodataka, uključujući torbe i cipele prošlog prosinca.

Rob Pruitt Pandas


Rob Pruitt for Jimmy Choo - Angel Panda, Devil Panda (Lipanj 2021).


Vezani Članci