Off White Blog
Luksuzni satničar Philippe Charriol umro u sudaru utrke u Le Castellet

Luksuzni satničar Philippe Charriol umro u sudaru utrke u Le Castellet

Prosinac 5, 2022

Osnivač luksuznih švicarskih marki satova Charriol, Philippe Charriol, star 77 godina umro je uživajući u jednoj od svojih najvećih strasti: Racing.

Natjecao se u mnogim utrkama, uključujući francusko GT prvenstvo i Trophee Andros, seriju utrka na ledu u Francuskoj, Charriol je bio "jedan od 20 najbržih ljudi na ledu u automobilu", izvijestio je South China Morning Post 2006. godine. 'vive la adrenalin' iz trkaćih automobila, ubio ga je i sam sport, na stazi Le Castellet na jugu Francuske.


"Tijekom automobilskih utrka koje su se odvijale na stazi Paul Ricard. Francuski vozač Philippe Charriol bio je žrtva nesreće na Mistralu, ”rekao je u izjavi direktor Stephane Clair. I unatoč hitnom liječenju koje pružaju medicinari na licu mjesta, Charriol je na kraju podlegao ozljedama na putu do bolnice u Marseille Timoneu.

Marku Charriol osnovao je Philippe Charriol 1983. Brend se specijalizirao za parfeme, kao i dodatke te satove i nakit s licencom Cofinluxe. Jedan od potpisa njegovog branda bio je motiv Charriol stvoren pomoću zlatnog ili čeličnog kabela.

U srdačnom počastu, predsjednik i direktor Général Jean-Pierre Grivory iz Cofinluxea izrazio je zahvalnost za 45-godišnje prijateljstvo s Philippeom Charriolom.

"Njegov entuzijazam i njegova kreativnost ostat će DNK marke koju je stvorio pod njegovim imenom, a mi smo dužni preživjeti i razvijati se posvećeno njegovom pamćenju." - predsjednik Cofinluxea i direktor Général Jean-Pierre Grivory

Vezani Članci