Off White Blog
Madonna otvara Hard Candy fitnes centre

Madonna otvara Hard Candy fitnes centre

Ožujak 1, 2021

madonna fitness

Pop pjevačica Madonna otvara lanac fitness centara širom svijeta koji će biti poznat pod nazivom Hard Candy Fitness globalne teretane.

Prva teretana otvara se u Mexico Cityju 29. studenog, a Madonna planira prisustvovati predstavljanju.


Prvi Hard Candy Fitness centar je "prekrasan i jedinstveno dizajniran prostor od 30 000 četvornih metara" (9 100 kvadratnih metara) u području grada Bosque de las Lomas u Mexico Cityju, stoji u najavi.

Madonarska profesionalna fanatika, Madonna je surađivala sa svojim menadžerom Guyem Osearyjem, New Evolution Ventures i Markom Matrovom, inovatorom iza izuzetno uspješnog globalnog lanca 24 Hour Fitness, na ideji za vlastiti fitnes centar, a posao je u toku za tri godine.

Faze planiranja su u tijeku za još 10 lokacija u Rusiji, Brazilu, Argentini te diljem Europe i Azije.

"Hard Candy Fitness odraz je Madoninog stajališta i odražavat će njen unos u svaki detalj, uključujući glazbeni prostor, svjetlo i ostale dizajnerske znakove", izjavio je predsjednik New Evolution Ventures Mark Mastrov. "Madonin će dodir biti posvuda."


Hard Candy Fitness ponudit će niz fitnes klasa, poput Zumbe, Latin Moves i Cardio Kickboxing, kao i biciklistički studio i zid za penjanje.

Kardiovaskularna oprema sadrži osobne zaslone za gledanje, a uključuje strojeve PreCor, Hoist, Free Motion, Nautilus, Snaga čekića, StarTrac, AbCoaster i TRX vježbe ovjesa.

Članovi se mogu počastiti sokom nakon vježbanja u kafiću ili se opustiti u sauni i parnim sobama.

Za informacije o članstvu posjetite upisni centar na adresi Bosque de Duraznos 47, Bosques de las Lomas ili nazovite +52 55 5245 7550

madona teretana

Vezani Članci