Off White Blog
MB&F HM3 MoonMachine sat

MB&F HM3 MoonMachine sat

Lipanj 20, 2021

stepan sarpaneva mbf hm3 moonmachine

MB&F je upravo predstavio Moonmachine, kreiranu zajedno s finskim satnikom Stepanom Sarpanevom. To je varijanta žaba HM3 žaba.

Da bi stvorio Moonmachine, Stepan je rekonfigurirao HM3 Frog za 90 ° i dodao svoju ikoničnu komplikaciju indikatora mjesečeve faze postavljenu u scintilacijskom nebu sjevernih zvijezda.

Na temelju Stepanovog lica, faza mjeseca prikazana je kroz otvor u obliku Korone u obliku Korone, dok je tajanstveni namotavajući rotor u obliku čeličnog i 22k zlatnog diska s zvijezdama laserski probijenim zvijezdama, tvoreći zviježđa vidljiva na sjevernom nebu.


MOONMACHINE Stepan Sarpaneva

HM3 Frog izabran je kao platforma MOONMACHINE, jer veliki otvor za kretanje na strani brojčanika pruža prostor za izradu sata.

Također, žaruljaste kupole Žabe podsjećaju na to kako zaluđivači znanstvene fantastike dugo zamišljaju useljive kupole na Mjesecu.


Višeslojni rotor sjevernog neba dodaje zadivljujuću pozadinu dvostrukim ručno završenim mjesečevim licima i koristi svoje kretanje kako bi dodao živost pokretnim zvijezdama.

Moonmachine je dostupna u tri ograničena izdanja od po 18 komada: mjesec od bijelog zlata na svijetlo plavom nebu, mjesec bijelog zlata na tamnoplavom nebu, a mjesec crvenog zlata na antracitnom nebu.

Švicarska maloprodajna cijena iznosi 84 000 CHF prije oporezivanja. Maloprodajna cijena u SAD-u bit će 98.000 USD, a više detalja možete pronaći ovdje.

Busser Sarpaneva


MB - Périmètre (Clip Officiel) (Lipanj 2021).


Vezani Članci