Off White Blog
Moschino se na proljeće smjenjuje u Los Angeles

Moschino se na proljeće smjenjuje u Los Angeles

Prosinac 5, 2022

Kada vam je jedan od najprovokativnijih modnih brendova na kreativan način pomogao jedan od najomraženijih modnih dizajnera - enfant grozno čak - ono što dobivate je modna kuća čiji pokreti i koraci stvaraju odličnu zabavu. Moschino će predstaviti svoje proljeće / ljeto 2017. i Women’s Resort 2017 revije u Los Angeles s kreativnim direktorom marke Jeremyjem Scottom, koji će prvi put biti domaćin domaćina. Emisija je zakazana za 10. lipnja u L.A. Live i dio je debata MADE Los Angeles na zapadnoj obali, podržan od WME / IMG-a. Sadrži prezentacije, glazbu uživo, zabave, modne revije i modni bazar.

"Kad WME | IMG i MADE rekli su mi da stvaraju ideju da nešto učine u LA-u, uopšte mi nije trebalo vremena da kažem „DA!“, Primijetio je Scott dodajući da je premještanje showa u koji živi bio ideja za dok.

Na liniji za MADE također je Golf Wang, modna linija nevjerojatnog repera Tylera Kreatora. Uz ova dva branda, zajedno možete očekivati ​​da će pista u Los Angelesu biti blagoslovljena svojim dobrim udjelom glasnosti i ironije kada prođe mjesec lipanj.

Vezani Članci