Off White Blog
Naomi Campbell novo je lice agentice Provocateur

Naomi Campbell novo je lice agentice Provocateur

Ožujak 4, 2021

Naomi Campbell proljeće 2015

Naomi Campbell nas ubija svim svojim novim kampanjama ovog tjedna, prvo Burberryjem, a sada seksi proljeće / ljeto 2015 agentice Provocateur.

Posljednju kampanju branda donjeg rublja agentice Provocateur za proljeće / ljeto 2015. snimila je modna fotografkinja Ellen von Unwerth.


NAOMI CAMPBELL & JOURDAN DUNN POSE ZA GRADNJU

Naomi Campbell za agenta Provocateur

Kreativna voditeljica Sarah Shotton bila je fascinirana djevojačkim bandama i pulpofantastičnim romanima iz 1960-ih godina, a zaintrigirana je idejom savršenog zločina.


Kampanju su potaknuli film „Izgubljeni autoput“ Davida Lyncha i triler filma Brian Palma „Body Double“, a prikazuje Naomi kako zavodljivo i oskudno odjevena u donje rublje.

Naomi Campbell za agenta Provocateur

"Naomi i Ellen bili su savršeni za to jer obje imaju tako snažne, individualne osobnosti, koje vrlo dobro funkcioniraju zajedno. Odabrali smo Ellen kao njezinu estetsku koja besprijekorno odražava senzualne, tajanstvene tonove koncepta kampanje ", objasnio je Shotton, dodajući da je Naomi bila jednako" duhovita, raskošna i samouvjerena. Ona je prirodna fata ženke. "


Naomi Campbell za agenta Provocateur

Odjeven u izbor komada iz nove kolekcije za proljeće / ljeto 2015, s njenim usjekom za jahanje, Campbell glumi hitwoman iz koje nećete moći pobjeći na slikama.

Naomi Campbell proljeće ljeto 2015

Vezani Članci