Off White Blog

Novi Longines veleposlanik elegancije: Eddie Peng

Kolovoz 4, 2021

Longines je 6. lipnja 2014. održao konferenciju za novinare na kojoj je predstavio svog novog Longinesovog ambasadora elegancije: Eddieja Penga. Marka je kao razlog svog imenovanja navela Peng-ovu prisutnost, karizmu i urođenu klasu s obzirom na to kako one predstavljaju vrijednosti koje je Longines uvijek podržavao.

Novi Longines veleposlanik elegancije Eddie Peng 3

Peng, tajvanski kanadski glumac, rođen je i odrastao na Tajvanu prije nego što je u dobi od 13 godina preselio u Kanadu. Prepoznat je po raznim filmskim nagradama poput Taipei Golden Horse Awards i Hong Kong Film Awards za nastupe u box officeu hitovi poput Unbeatable (2013.) i Jump Ashin! (2011). Peng je upravo zaključio snimanje filma Rise of the Legend producenta Bill Konga, gdje glumi Wong Fei Hung-a, poznatog majstora kung-fu-a u klasičnom filmu oživljavanja borilačkih vještina. Osim filma, Peng je redovan na televizijskim dramama, objavio je solo albume i glazbeno surađivao s drugim umjetnicima. Peng se pridružuje popisu ambasadora robne marke, uključujući Andre Agassi i Kate Winslet, s kojima je ova marka u partnerstvu više od desetljeća.


Novi Longines veleposlanik elegancije Eddie Peng 5

Izgleda da je Pengov sat odabira izbor klasika osvajanja, prema njegovoj web stranici na web stranici Longines, koja se uklapa u njegovu sklonost i akciji i drami na srebrnom platnu. Precjenjivani kronograf, Conquest Classic dolazi u skromnom 41 mm kućištu od čelika i ružičastog zlata, s klasičnim trikompaktnim izgledom koji ne privlači pažnju na sebe. Ispod eksterijera, međutim, nalazi se pokret L688 koji je ETA razvio i proizveo posebno za Longines. Mjera L688 prošla je do 12 sati, a unutar nje je skrivena prilično impresivna rezerva snage od 54 sata. U skladu sa svojim sportskim motorom i tiho elegantnom vanjštinom, sat dolazi sa čeličnim i ružičastim zlatnim remenom ili crnim naramenicama od aligatora, oboje opremljenim kopčama za ispuštanje.

Novi Longines veleposlanik elegancije Eddie Peng 2

Vezani Članci