Off White Blog
Jednokratni Ferrari: SP275 RW Competizione kreiran za privatne kolekcionare od strane tima specijalnih projekata

Jednokratni Ferrari: SP275 RW Competizione kreiran za privatne kolekcionare od strane tima specijalnih projekata

Kolovoz 4, 2021

Tim za specijalne projekte Ferrarija želi obožavatelje supercar automobila što je Djed Mraz djeci. Ako imate sredstva (a pod tim mislimo na bogatstvo), tim može stvoriti jedinstvene dizajne na temelju postojećih modela automobila, što će ostaviti druge zavidnike. Jedan sretni privatni kolekcionar smatra se ponosnim vlasnikom takve kreacije zahvaljujući Ferrari SP275 RW Competizione.

Rezultat suradnje s Pininfarinom, automobil koristi ograničenu seriju F12tdf kao inspiraciju, a istovremeno sadrži elemente 275 GTB-a. Tamo gdje je F12tdf imao oštrije kapke i bez nabora na bočnim bokobranima, jednokratna kreacija ima krivulje i četiri škrge morskog psa. Škrge se ponavljaju iza lukova stražnjeg kotača i stražnjeg bočnog stakla.

Napajanje SP275 RW Competizione snažan je V12 motor i mjenjač koji su se koristili u F12tdf. 6,3-litarski motor pruža vam snagu od 574kW i smatra se da je suparnički snage Ferrari F1 tima. S obzirom na shemu boja, tim specijalnih projekata izbacio je automobil u privlačnu žutu boju za koju se kaže da je slična onoj koju koristi grupa Ferrari koja je u utrci Le Mansa 1965. godine 24 sata osvojila GT kategoriju.

Vezani Članci