Off White Blog
Pariški Macao otvara vrata na Cotai Strip-u

Pariški Macao otvara vrata na Cotai Strip-u

Siječanj 24, 2021

Minijaturna, kondenzirana verzija Pariza trebala bi biti presadjena u kockarsku prijestolnicu svijeta, kada će pariški Makao otvoriti svoja vrata ovog tjedna.

Za razliku od pariškog Las Vegasa, pariški Macao sadrži dvostruku repliku Eiffelovog tornja kako bi najavio svoju nepogrešivu francusku prisutnost na Cotai Strip.

Potpuno integrirani objekt sadrži 3.000 soba i apartmana, spa centar, zdravstveni klub, vodeni park, kazalište s 1.200 sjedala i sedam međunarodnih destinacija za ručavanje koje poslužuju klasične francuske brasserie cijene uz omiljena kineska i kantonska jela kao što su vrući lonac i slaba količina.


Nekretnina također ima više od 320.000 četvornih metara trgovačkog prostora osmišljenog za privlačenje svjetske prijestolnice i njenih luksuznih avenija poput Avenue Montaigne, Rue du Faubourg Saint-Honoré i Elizejskih polja.

Luksuzni brandovi uključuju novopečene korisnike u Macau, poput Sonia Rykiel, Isabel Marant, Repetto i Carven.

Developer Sands China Ltd. tvrdi da su usprkos zasljepljujućem sjaju koji nastaje od 6.600 žarulja koje osvjetljuju toranj, uloženi napori da se izgradi što zelenije odmaralište: 100 posto rasvjete je LED, kaže Sands China.


To je najnovije luksuzno odmaralište koje se otvara u Makau.

Prošlog mjeseca otvorena je dugoočekivana Wynnova palača u iznosu od 4,1 milijarde dolara, tematski nakon cvijeća. Na blistavom imanju nalazi se 1.700 soba, umjetno jezero i široki cvjetni prikazi poput Ferris kotača obloženog 103 000 cvjetova.

Prošli tjedan, Macauovi mjesečni prihodi od igara porasli su prvi put nakon dvije godine, zahvaljujući pokretanju višestrukih mega-odmarališta.

Prošle godine Studio City Macau otvorio se u velikoj obožavanosti sa slavnim ličnostima poput Roberta De Nira, Martina Scorsesea, Brada Pitta i Leonarda DiCapria koji su se pojavili u promotivnom videu za ovo imanje.

Pariški Makao otvara se 13. rujna.

Vezani Članci