Off White Blog
Singapur s novim terminalom gleda na tržište krstarenja Azijom

Singapur s novim terminalom gleda na tržište krstarenja Azijom

Siječanj 20, 2021

Marina Bay Cruise Center stoji

Krstarski terminal za više milijuna dolara koji može ugostiti najveće svjetske luksuzne brodice za krstarenje počet će raditi ovog vikenda, priopćili su u utorak zvaničnici.

Otvaranje krstarenja Marina Bayom u Singapuru omogućit će gradu-državi da dotakne rastuću industriju krstarenja Azijom, a također će pružiti tisuće novih radnih mjesta.


U subotu će terminal u iznosu od 500 milijuna dolara (395 milijuna dolara) dočekati svoj prvi brod - 138.000 tona Royal Vozila iz luksuznog broda Seas.

S kapacitetom od 3.840 putnika i 1.176 posada, brod će biti najveći takav pristanište u Singapuru, rekao je operater terminala SATS-Creuers Cruise Services. u izjavi.

To će "utrti put novoj generaciji većih brodova za krstarenje pristajati u Singapuru i Aziji, uključujući brodove klase Oasis", navodi se u vezi s najvećim svjetskim putničkim brodovima.

Smješten na rubu središnje gradske četvrti Singapura, očekuje se da će ultramoderni terminal pripasti gradskoj cvatućoj turističkoj industriji, koja je imala koristi od dvoznamenkastog rasta dolazaka posjetitelja na 13,2 milijuna prošle godine.

krstarenje brodom Singapur

Vezani Članci