Off White Blog
Sisley predstavlja ulje crnog ruža za lice

Sisley predstavlja ulje crnog ruža za lice

Kolovoz 14, 2022

Ulje za lice crne ruže

Za one koji traže idealan lagani, hidratantni i hranjivi tretman protiv starenja, potraga bi se uskoro mogla privesti kraju.

U rujnu, tri godine nakon predstavljanja svoje crne maske za ruže, SISLEY će predstaviti novo suho ulje na bazi nekih istih botaničkih proizvoda.


Bogato omega 3 i 6, ulje za crno lice ruže priprema kožu za svakodnevnu rutinu ljepote poboljšavajući osjetljivost stanica na aktivne sastojke.

Ulje također kombinira pet kompleksa aktivnih sastojaka na bazi biljaka namijenjenih njezi kože i borbi protiv znakova starenja.

Mješavina ulja šljive i kamelije daje omega 3 i 6, za ekstrakt avokada se kaže da umiruje i pomlađuje, ekstrakt padine pavonice potiče sintezu hijaluronske kiseline, fitoskvalan vlaži i hrani, a mješavina prirodnih tokoferola ojačava prirodne zaštitne mehanizme kože.


Konačno, mješavina esencijalnih ulja ruže, magnolije i geranije daje proizvod umirujuća, tonizirajuća i pročišćavajuća svojstva. Rezultat je pomlađena koža, meka i tonirana.

Lagano, ali koncentrirano, ulje je učinkovito u malim dozama između tri i sedam kapi koje se nanose ujutro ili navečer, ispod drugih dnevnih proizvoda za njegu kože ili samostalno.

Sisley ulje crne ruže za drago lice, €150 , dostupno od rujna.

Vezani Članci