Off White Blog
Svemirski kauboj: Bell & Ross BR-X1 Hiperstellarni sat

Svemirski kauboj: Bell & Ross BR-X1 Hiperstellarni sat

Veljača 6, 2023

Bell & Ross ove su godine odlučili da svemirski kauboji mogu upotrebljavati kronograf da nazovu svoje, pa uđite u BR-X1 Hiperstellar. Lučno sivi kućište od titana s anodiziranim plavim aluminijskim umecima čuva skeletni automatski skenirani kronograf koji je savršen za putovanje u duboki svemir.

Skeletnost pokreta ima smisla u ovom kontekstu, jer uklanja svu nebitnu masu kako bi se osiguralo da je korisni teret svemirskog putnika optimiziran za pokretanje. Crni gornji most obrađen DLC-om još uvijek je formiran u obliku slova "X" - i varijabilne i nepoznate - a njegovi gumbi mogu odgovarati debelim rukavicama koje astronauti koriste. U futrolu je ugrađen i gumeni držač za veće lakoće rukovanja. Primjena Super-LumiNova na svim pravim mjestima kao što su kazaljke sata i minuta i indeksi povećavaju čitljivost. Obod minutnog totalizatora, tahimetra i okna izvršeni su u karakterističnoj ceruleanskoj nijansi za usamljene i specijalce iz domobranske misije kako bi se podsjetili na dom Plavog mramora.

Privlačnost sata naglašena je kućištem od titana koji se sada može pohvaliti kružnim otvorom, kroz koji se može uočiti kadenca vaga. Za pričvršćivanje sata na ručni zglob s nultu gravitacijom, predviđen je hibridni remen od aligatorske kože i sive gume, s čeličnom kopčom.


Ovo napredovanje modela BR-X1 tehnički je dobro izrađeno i zasigurno će se svidjeti entuzijastima koji imaju spremnost za istraživanje svemira. Dolazi u ograničenom izdanju od 250 komada.

Naočale

  • Dimenzije: 45mm
  • funkcije: Sati, minute, male sekunde, datum, kronograf
  • Rezerva snage: Nije dostupno
  • Pokret: Samo namatanje kalibra BR-CAL.313
  • Materijali: Ti tanij i eloksirani plavi aluminij
  • Otpornost na vodu: 100 metara
  • Remen: Crni kožni aligator i siva guma sa čeličnom kopčom

Ovaj je članak prvi put objavljen u WOW-u.


Space Cowboys (3/10) Movie CLIP - The Eye Test (2000) HD (Veljača 2023).


Vezani Članci