Off White Blog
Ostanite poput zvijezde u Cannesu u Francuskoj

Ostanite poput zvijezde u Cannesu u Francuskoj

Siječanj 24, 2021

Carlton Cannes

Pitate se gdje borave filmske zvijezde kad su u Cannesu? Pogledali smo neke od najboljih hotela u francuskom gradu i neke od visokih gostiju koji su prešli prag.

Hotel Martinez

Institucija iz Cannesa, Martinez je bio domaćin hordi holivudskih A-listova, uključujući Scarlett Johansson, Robert De Niro, Uma Thurman i Diane Kruger. Hotelski restoran s dvije zvjezdice također je izvučen.


Hotel Majestic Cannes Barriére

Naizgled najpoznatiji hotel na francuskoj rivijeri, Hôtel Majestic Cannes Barriére nudi palački ambijent s pogledom na La Croisette i Mediteran. Pazite na poznata lica u grudnjaku Fouquet's na plaži - Jude Law i Robert De Niro obojica su odsjedali ovdje, a Shakira je primila viteško mjesto u hotelu početkom ove godine.

InterContinental Carlton Cannes


Ne smijete propustiti ovaj hotel, njegovo blistavo bijelo pročelje koje se spušta na Mediteran. Njegov šarm belle époque zaslužio je desetljećima posjećivanjem slavnih, uključujući Alfreda Hitchcocka i Grace Kelly. Justin Bieber ostao je ranije ove godine.

Pet hotela i toplica

Ovaj butik svojstvo je jedan od manjih hotela u Cannesu, ali ne nedostaje wow faktor, zahvaljujući beskonačnom bazenu na krovu i privatnoj jahti na raspolaganju za najam koji su ga učinili popularnim među zvijezdama, uključujući Angelinu Jolie.


JW Marriott Cannes

Lady Gaga odsjela je u JW Marriott, koja se može pohvaliti impresivnom terasom i bazenom na krovu, barom na krovu Panorama i steakhouseom. Suite s terase nudi prekrasan pogled na more i terasu od 49 četvornih metara.

Grand Hotel Cannes

Ovo je najstariji hotel na Croisette, a navodno se pojavio kao domaćin Ume Thurmana i Quentina Tarantina. Restoran Le Park 45 sa zvijezdom Michelinom ugađa goste gastonomske želje.


Velika iluzija u Kanu 2019 (Siječanj 2021).


Vezani Članci