Off White Blog
Zbirka Crvenog tepiha Swarovski iz 2012. godine

Zbirka Crvenog tepiha Swarovski iz 2012. godine

Lipanj 21, 2021

Swarovski Star Shadow kvačilo

Kada sljedeći tjedan započne 65. filmski festival u Cannesu, mnoge najveće svjetske zvijezde s A-popisa uputit će se prema apartmanu proizvođača kristala Swarovski u hotelu Martinez kako bi napravile svoj izbor pribora na crvenom tepihu iz ovogodišnje kolekcije Crvenog tepiha.

Naušnice Swarovski

Nakit u ponudi uključuje asimetrične naušnice s obručima iz 1960-ih godina i odgovarajuću narukvicu, dok postoji mnoštvo sjajnih kopči, uključujući torbu "Starlight" sa svojih 500 ručno postavljenih kristala.


Swarovski Starmaniac kvačilo

Svake godine od 2004. jedna od najpopularnijih kreacija kuće i poslije zabava bila je torba "Zbirka zvijezda", s poznatim licima, uključujući Dita Von Teese, Penélope Cruz i Catherine Deneuve, koji se probijaju crvenim tepihom stežući se prošlim izdanjima.

Ogledalo Swarovski


Swarovski je za 2012. godinu predstavio svoj najnoviji "Zbirka zvijezda", "Zvijezda zvijezda", koji je nježno zakrivljen kako bi istaknuo 1900. savršeno pozicionirane kamenje Crystal Rock - idealno za privlačenje blještavih žarulja paparazza.

Kvačilo Swarovski Star Forever

Swarovski će A-listeri također pružiti pomoć u osiguravanju izgledaju kamere u svakom trenutku zahvaljujući njegovom setu organizatora, uključujući očaravajuće ogledalo inkorporirano 550 kamenja Crystal Rock i novi ruž za usne "Aura by Swarovski."

Organizator Swarovski Cannes

Vezani Članci