Off White Blog
Tajlandski sajam jahti privlači jaku flotu motornih jahti, katamarana

Tajlandski sajam jahti privlači jaku flotu motornih jahti, katamarana

Prosinac 1, 2020

Azijska premijera Custom Line Navetta 33 naslovna je na petom sajmu jahti u Tajlandu u Royal Phuket Marina (9.-12. Siječnja), gdje Ferretti Group izlaže super-jahtu od 108 ft i Rivamu od 39ft u suradnji s Lee Marineom. Potonja je ujedno i domaćin azijske premijere australske sportske jahte Riviera 68.

Azijska premijera Custom Line Navetta 33 naslovna je Thailand Yacht Show

Privremena linija za četverodnevni sajam uključuje preko 40 plovila, uključujući motorne jahte Sunseeker, Princess, Azimut, Sanlorenzo, MCY i Prestige, plus moćne i jedrilice katamarane iz Lagune, Leoparda, Aquile i Fountaine Pajota.


Jahta Sunseeker 76 izložit će Sunseeker Tajland, dok će brod Lagoon Yachting izlagati tri Princess modela uključujući i Y85.

Azimuti koji su izloženi na Tajland Yacht Showu uključuju Azimut 80 Oks iz Northropa i Johnsona, i uzbrdica Azimut 66 i Atlantis 43 iz MGC Marine, trgovca talijanskog graditelja na Tajlandu. MCY 70 iz Italije i Prestige 500 i 420 modela iz Francuske predstavit će Asia Yachting.

Royal Phuket Marina domaćin je petog sajma jahti na Tajlandu od 9. do 12. siječnja

Royal Phuket Marina domaćin je petog sajma jahti na Tajlandu od 9. do 12. siječnja


Sanlorenzo SL104 iz Italije vodi prikaz Simpson Marine, koji također uključuje Lagune 46 i 42 jedrilice i katamarane Beneteau Flyer 8.8, Sundeck iz Francuske, te motorni čamac Aquila 44 izgrađen u Kini. U međuvremenu, Leopard izlaže motornu pločicu od 43 računala - izgrađenu u Južnoj Africi, u solidnoj predstavi za katamarane, i snage i jedrenja.

Multihull Solutions Azija priređuje azijsku premijeru jedriličarskog trimarana Neel 51, koji je osvojio više nagrada, uključujući na međunarodnom sajmu brodova 2019. u Francuskoj i mogao bi biti okretni igrač na svom sajmu Yacht Show u Tajlandu.

Višenamjenski prodavač prikazuje i Fountaine Pajot MY 40 iz Francuske - koji je svoju svjetsku premijeru imao u siječnju 2019. i svoju premijeru u Aziji na prošlogodišnjem Singapurskom sajmu jahta - plus svjetsku premijeru pogonskog motora Stealth 36e, koji je dizajnirao Alan Carwadine i ugradio u Phuket od Azija Katamarana.


Lagoon 46 je među jakim izborom katamarana u sastavu

Lagoon 46 je među jakim izborom katamarana; Foto: Nicolas Claris

Indigo 53 dostupan za najam također je među motornim mačkama koje su izložene na Tajlandu Yacht Show, dok je 68ft Ron Holland dizajniran Četiri godišnja doba IV je rijetka jedrilica u liniji.

Na vodi, emisija uključuje demo platformu kao i novi Floating Lounge, proširenje kopnenog VIP salona, ​​koji će sadržavati dizajn interijera i namještaj iz tajlandskog M2 Plus.

Klimatizirana izložbena dvorana površine 2500m² imat će široku paletu proizvoda od morskih dobavljača, uključujući ZF inovacije, VRH inox i žiro stabilizatore Seakeeper, dok će Tonsai Marine na dasci prikazati Williams Jet Tenders.

www.thailandyachtshow.com

Vezani Članci