Off White Blog
Tony Blair za Louis Vuitton?

Tony Blair za Louis Vuitton?

Ožujak 4, 2021

Bivši američki premijer Tony Blair trebao bi preuzeti visoku plaćenu savjetodavnu ulogu u grupa luksuzne robe LVMH .

Blair se podrazumijeva da je u završnoj fazi pregovora o šesteroznamenkastom paketu plaćanja u grupi, čiji je vlasnik najbogatiji čovjek Francuske Bernard Arnault.


Blair već dobiva 2,5 milijuna funti od američke investicijske banke JP Morgan i daljnjih 2 milijuna funti kao savjetnik u financijskoj tvrtki Zurich.

Također naplaćuje desetine tisuća funti za jedan govor, pa čak i optuživanje da se fotografira s članovima javnosti.

Međutim, kritičari ističu da je 56-godišnji gospodin Blair mogao biti optužen da je osobno profitirao od radnji koje je poduzeo dok je bio premijer.


Gospodin Blair uspostavio je blisku vezu sa multi-milijarder g. Arnault tijekom posljednjih godina njegovog premijerskog mandata - do tada su se on i njegova supruga Cherie dobro navikli miješati s međunarodnim mlaznim setom.

Izvor blizak Blairu rekao je danas za Daily Telegraph, "U načelu postoji sporazum, ali još ništa nije potpisano.

Neće se pridružiti odboru, ali vršit će savjetodavnu ulogu, usko surađujući s g. Arnaultom. Konkretno, njegov će posao vjerojatno uključivati ​​privlačenje novih klijenata. "


Očekuje se da će Blair zauzeti svoju savjetodavnu ulogu u LVMH-u, koji je također vlasnik Moà t & Chandon i modne marke Dior, kasnije ove godine.

izvori: Thefirstpost Dnevna pošta


Prawonapatent #4 | Brexit trafia do sądu! (Ožujak 2021).


Vezani Članci