Off White Blog
Posade Virgin Australia prijavile su se za časove etiketa

Posade Virgin Australia prijavile su se za časove etiketa

Lipanj 20, 2021

Djevica plave uniforme

Osoblje kabine Virgin Australia sudjelovat će u programu etiketa pod nazivom Elevate radi poboljšanja njihovog držanja, jezika i znanja o vinu i hrani.

Posada je također zamoljena da prestane zvati putnike "matematičarima" osim ako pojedinačni gost to posebno nije zatražio u dokumentiranom obliku kao član avioprijevozničkog programa za česte letače.

Prema Sunday Telegraphu, jedna je stjuardesa otkrila da je tečaj bio o modificiranju seksualizirane slike osoblja, "oni žele da se maknemo od onog" seksa "koji je povezan s tvrtkom", rekla je.


Virgin Australia agresivno traži da privuče poslovne putnike daleko od suparničkih Qantasa. Ostale promjene, poput pada poslovnih cijena za 25 posto, najavio je jučer generalni direktor Virginije John Borghetti.

Aerodromi Virgin's aerodrom također prolaze kroz preobrazbu. Na aerodromu u Melbourneu stol za bilijar zamijenjen je baristima i švedskim stolom koji je dizajnirao chef slavnog lidera u Sydneyju Luke Mangan.

Ovo nije prvi put da je zrakoplovna kompanija Virgin uspostavila program obuke s ciljem poboljšanja odnosa posade i putnika.

Ranije ove godine objavljeno je da je Virgin Atlantic unajmio "šaptajućeg trenera" kako bi posadu iz poslovne klase naučio da razgovara u količini između dvadeset i trideset decibela.

Virgin Australia, osnovana 2000. godine, druga je najveća aviokompanija u zemlji po broju putnika.

Vezani Članci