Off White Blog
Virgin se pridružuje ostalim lancima s novim hotelom Afrika

Virgin se pridružuje ostalim lancima s novim hotelom Afrika

Siječanj 20, 2021

Masai Maara Kenija

Kako afrički hoteli i dalje cvjetaju, Virgin je najavila da će to postati najnovije ime koje će se preseliti na kontinent.

Virgin Limited izdanje, luksuzni putnički brand Richarda Bransona, iduće će godine otvoriti kamp s deset godina u Masai Maara Game Reserve.


U kampu Mahali Mzuri održat će se šatori s dvostrukom popunjenošću, maksimalno 24 osobe odjednom, s potpuno inkluzivnim uslugama koje uključuju obroke, pića i dnevne igre za igru ​​oko tog područja.

Mali broj je odgovor na ono što Virgin opisuje kao "turizam niske gustoće", s tvrtkom koja obećava da će utjecaj na okoliš biti sveden na minimum, uprkos otvaranju radnih mjesta za 50 ljudi. Cijene će početi od 580 dolara po osobi, po noći, objavila je firma.

Afrika koja se brzo razvijala postala je jedna od najboljih svjetskih destinacija za hotelske firme, s 208 novih hotela koji će se otvoriti u narednih pet godina.

Prema izvještaju koji je objavila W Hospitality Group, Accor je najbrži graditelj u Africi na priličnoj udaljenosti, izgradivši 36 hotela u narednih pet godina.

Nakon Accora slijedi Carlson Rezidor s 25 hotela, a slijede Marriott sa 14, Movenpick sa 12, Hilton sa 11, InterContinental s devet i Starwood sa šest hotela.

Vezani Članci