Off White Blog
Prvi svjetski apartman ukrašen Hermesom

Prvi svjetski apartman ukrašen Hermesom

Lipanj 21, 2021

Dnevna soba Hermesa

Programer luksuznih nekretnina SC Global Developments predstavio je privatni stan koji je Hermès ukrasio u svom vodećem projektu, The Marq na Paterson Hil u Singapuru.

Ovo je prvi stan koji su u potpunosti uredili Hermès, a SC Global je rekao da se neće prodavati, već da se može koristiti samo za privatne angažmane.

Hermes La Maison spavaća soba


Prostrani stan s pet spavaćih soba od 6.232 kvadratna metra sadrži kombinaciju namještaja, tapeta, tepiha, tkanina, prostirki, kao i tapecirane proizvode po mjeri te izbor umjetničkih djela.

Simon Cheong, predsjednik i izvršni direktor SC Global, rekao je da je suradnja s pariškim Hermèsom trajala 18 mjeseci kako bi se stvorila jedinstvena atmosfera!

Blagovaonica Hermes


„Prvi put realizirajući kompletan projekt uređenja i uređenja doma, dijelimo sa SC Global-om jedinstveno iskustvo i izražavamo visoke vrijednosti izvrsnosti i majstorstva u matičnom svemiru“, napomenula je Hélène Dubrule, generalna direktorica Hermèsa Maison.

Hermes La Maison spavaća soba

Marq ima 66 ekskluzivnih rezidencija na tlu od 1,2 hektara. Jedinice se sastoje od vrhunskih bungalova u luksuznom apartmanu visokog stana.


Jedinstvene značajke dizajna uključuju prozračne stambene prostore s dvostrukim volumenom (6,5 metara) koji pružaju panoramski pogled na gradski vidokrug i 15-metarski konzolni bazen na krilu u svakom stanu Signature Tower.

Bazen Sigurnosni toranj

Veličine stana kreću se od 3.000 četvornih metara za četverosoban stan u Premier Toweru do 6.195 četvornih metara za stan s 5 spavaćih soba u tornju Signature.

Preko bizdaily.com.sg

Marq na brdu Paterson Singapur


Rick Steves' Andalucía: The Best of Southern Spain (Lipanj 2021).


Vezani Članci