Off White Blog
Amels 206 Superyacht Tim Heywood je prodat azijsko-pacifičkom vlasniku

Amels 206 Superyacht Tim Heywood je prodat azijsko-pacifičkom vlasniku

Ožujak 1, 2021

Amels je prodao novih 206 iz svoje ponude Limited Edition. Vlasnik, koji je iz azijsko-pacifičke regije, preuzet će isporuku jahte dužine 62 metra u proljeće 2020. godine i planira krstariti destinacijama širom svijeta.

Vlasnik iz azijsko-pacifičke regije kupio je ugrađeni Amels 206

Prodaja ističe kontinuirani uspjeh pristupa nizozemskih graditelja super-jahti Limited Edition, kombinirajući pojedinačne dizajnerske mogućnosti s brzom isporukom. Jahta će biti najnovija isporuka avangardnog dizajna Tima Heywooda.Rose Damen, generalna direktorica Amela i Damena, rekla je: „Amels 206 je dokazani izvođač i pravi headturner. Ona je prekrasna jahta upečatljivih oblina. Ponosni smo što ispunjavamo ovu jahtu za našeg klijenta i jedva čekamo da je vidimo na njenom djevojačkom putovanju sljedeće godine. "


Vlasnik je odredio elegantnu shemu boja u suradnji s Heywoodom i dizajnerskim timom Amels, sa svijetlosivim trupom i bijelom nadgradnjom koji ističu duge linije od pramca Scimitar do platforme za plivanje. Jedinstveni interijer je Laura Sessa, surađujući s stručnjacima za unutrašnjost brodogradilišta.


206 sadrži dva VIP apartmana na palubi mosta, okrugle prozore s potpisom u vlasnikovom apartmanu i spremište naprijed za dvije ponude do 8 m (26ft). Jahta ima volumen od 1,131 GT.

www.amels-holland.com

Vezani Članci