Off White Blog
Debi Azimuta Magellana 50 u Hong Kongu

Debi Azimuta Magellana 50 u Hong Kongu

Siječanj 17, 2021

Azimut Magellano 50 motorna jahta

26. travnja u Royal Hong Kong Yacht Club održana je ceremonija djevojačkog putovanja Azimuta Magellano 50.

Magellano 50, kao prva dugačka 50-metarska jahta na svijetu koja je stekla RINA Green Plus certifikat, pokazuje svoje poštovanje prema morskom okolišu sa ekološkom kompatibilnošću kao motorne jahte.

Azimut Magellano 50 Pogled sa prednje strane


S brzinom do 8 čvorova na sat s elektroničkim motorima Magellano 50 je u mogućnosti da kontinuirano plovi u potpunoj tišini u skladu sa svojim izvrsnim dizajnom.

Azimut Magellano 50 vanjski salon

Ceremonija djevojačkog putovanja obilježena je kombinacijom kineskih i zapadnih elemenata, gdje je postavljena modna revija, a očuvane su tradicije djevojačkog putovanja poput obožavanja, rezanja prasadi i razbijanja boca šampanjca.


Magellano 50 Party lansiranje broda

Kao prva svjetska motorna jahta sa 50 stopa, Magellano 50 postavlja presedan u mnogim aspektima, poput četiri alternativna rasporeda ispod palube i vanjskog salona luka, dizajniranog tamo gdje se može stvoriti stilski kauč na kojem će vlasnici moći uživati ​​u pogledu.

Fotografija Azimut Magellano 50 Flybridge


Simpson Marine delegiran je kao agent Magellano 50. Prema njegovom utemeljitelju Mikeu Simpsonu, „s brzim razvojem kineskog tržišta jahtiranja, jahte će se u skoroj budućnosti pretvoriti u etiketu društvenog statusa“.

www.simpsonmarine.com

Magellano 50 Brodski hong kong

Vezani Članci