Off White Blog

Jeftini izazov za kameru

Siječanj 24, 2021

DigitalRev TV održao je natjecanje pod nazivom Cheap Camera Challenge, gdje su fotografi dobili zadatak snimanja fotografija visoke mode na ulicama Hong Konga pomoću Anpanmanove kamere, dječje igračke koja ima 0,3 megapiksela. Unatoč "niskoj kvaliteti" ovih kamera, poznata modna fotografkinja Lara Jade prihvatila je izazov, donoseći ove nevjerojatne fotografije.

Pored svojih jeftinih alata, Jade je radila i protiv vremenskog ograničenja. Njujorški umjetnik boravio je samo u Hong Kongu tijekom šest satnog odlaska i trebalo mu je snimiti najmanje šest različitih fotografija s tri različita izgleda. Njene fotografije pokazale su se dobro komponirane, a na raskošnim modelima na ulicama ima prekrasnu manekenku. Zrnasta kvaliteta daje fotografijama nadrealni i sanjivi efekt,

Rezultati izazova mogli bi biti što očekujete. Slike Jade dobro su sastavljene, a model izgleda prekrasno, ali bez više megapiksela, kvaliteta je zrnasta. Umjesto toga, iskrivljeni aspekt daje im gotovo nadrealni, sanjiv osjećaj. Nejasna, ali živopisna boja na slikama daje i njezinom cjelokupnom sastavu vintage osjećaj koji ne možete dobiti od snimanja kamerom visoke rezolucije. Pogledajte više fotografija Lare Jade ovdje.


 Jeftini izazov za kameru

Izazov za jeftinu kameru 1

Izazov za jeftinu kameru 2


Izazov za jeftinu kameru 3

Izazov za jeftinu kameru 4

putem Lost at E Minor


SIROTINJA U FERARIJU! *NAJJEFTINIJI OBROK U MEKU* (Siječanj 2021).


Vezani Članci