Off White Blog

Kina otvorit će "najveći bezcarinski kompleks na svijetu"

Studeni 30, 2023

Kina Duty Free Group

Popularno kinesko odredište za odmor Sanya treba se pohvaliti najvećim svjetskim bescarinskim kompleksom, pokazuju izvještaji.

Sanya, na otoku Hainan u Južnom kineskom moru, najjužniji je grad u Kini i gromoglasna destinacija za odmor za kineske turiste, koji se može pohvaliti sa sve većim brojem ljetovališta namijenjenih i kineskim i međunarodnim turistima.


Sada će to biti i najveća svjetska ponuda bez carina, oko 350.000 četvornih metara bescarinske maloprodajne površine. Prva faza projekta s dvije faze trebala bi se otvoriti sljedeće godine.

Smješten u zaljevu Haitang, Hainan International Duty Free City imat će ogroman maloprodajni kompleks, izložbeni prostor luksuznih marki, dizajnerski hotel i veliki dio hrane i pića,.

Provincija Hainan postala je 2011. godine bescarinsko područje za domaće i međunarodne turiste, što je učinilo konkurentnijim susjedni Hong Kong.

Provincija trenutno ima dvije trgovine bez carina. Jedan se nalazi u glavnom gradu provincije Haikou, a drugi je u turističkom gradu Sanya.

Plaža Sanya


Biblical Series I: Introduction to the Idea of God (Studeni 2023).


Vezani Članci