Off White Blog
Fisker Automotive predstavio je Atlantik

Fisker Automotive predstavio je Atlantik

Siječanj 19, 2021

Fisker Automotive Atlantic

Fisker Automotive predstavio je svoje novo vozilo s plug-inom na međunarodnom sajmu automobila u New Yorku, jer se svom sedmom Karma bori za oporavak od neuspjeha.

Brend je predstavio prototip novog priključnog hibrida Fisker Atlantic na pregledu za njujorški show, obećavajući da će biti jeftiniji i ekonomičniji od Karme od 103 000 dolara.

fisker atlantik


Model sa četvoro vrata namijenjen je mladim obiteljima, a imat će sličan pogonski sklop kao Karma i Chevrolet Volt, s benzinskim motorom koji uključuje energiju kada se u vozilu akumuliraju baterije.

Dizajn prototipa je sličan ekstremno kao i Karma limuzina, sa staklenim krovom, dugim kotačima i velikom rešetkom na prednjem dijelu, dimenzijama usporedivima s Audijem A5.

fisker atlantska limuzina


Tom LaSorda, izvršni direktor Fiskera, rekao je da je Atlantik dio procesa u kojem će Fisker "prijeći iz startnog proizvođača automobila u potpuno razvijenog proizvođača automobila u glavnom automobilu".

Očekuje se da će proizvodnja Atlantika započeti krajem ljeta, rekao je LaSorda novinarima u New Yorku, a cijene nisu potvrđene.

koncept fiskera atlantika


V.M. Kwen Khan Khu: Concepciones del Gnosticismo Contemporáneo // Entrevista N14 (Con Subtítulos) (Siječanj 2021).


Vezani Članci