Off White Blog
Hilton Wembley otvara se upravo na vrijeme za Olimpijske igre

Hilton Wembley otvara se upravo na vrijeme za Olimpijske igre

Lipanj 20, 2021

Hilton London Wembley

Hilton London Wembley službeno je otvorio svoja vrata za javnost 18. srpnja, samo nekoliko dana prije početka Olimpijskih igara.

Hotel se nalazi pored stadiona Wembley i Arene u Wembley Cityju, području preuređenja s izgradnjom više od milion četvornih metara.

Jedan od glavnih projekata na tom području je London Designer Outlet, maloprodajni centar s visokim uličnim i dizajnerskim brandovima i restoranima.


Hotel sa 361 soba dizajnirao je The Manser Practice i uključuje zid od dva kata s prikazom važnih događaja na stadionu Wembley i ručno oslikanu instalaciju koja ilustrira rijeku Temzu. Dizajn ima britansku temu, a Union Jack prostirke ukrašavaju predvorje.

Hotelski sadržaji uključuju 18 apartmana, dvoranu za 660 osoba, 10 soba za sastanke, poslovni centar, 200 parking mjesta na licu mjesta i bar na devetom katu, SkyBar 9, s pogledom na stadion Wembley.

Zdravstveni klub Living Well nudi gostima 12-metarski bazen, saunu, parnu sobu i 24-satnu teretanu za goste. Hotelski restoran ima kapacitet za 280 gostiju.

Uz ovaj dodatak, lanac Hilton sada ima 32 hotela u Londonu, jednom od najposjećenijih gradova na svijetu.

bar u Hilton London Wembley

Vezani Članci