Off White Blog
Soho House otkriva ekspanziju - sljedeća stanica, Kanada

Soho House otkriva ekspanziju - sljedeća stanica, Kanada

Lipanj 20, 2021

soho house new york bazen

Soho House, klub i hotelski lanac boho-chic privatnih članova, najavio je pokretanje pet novih nekretnina do 2014. godine.

Širenje grupe koja je osnovana kao klub 1995. godine i koja je prerasla u restorane, hotele i kina, vidjet će se da će se nova mjesta otvoriti na pet destinacija koje će se smatrati dovoljno cool za marku, a dugo se smatraju arbitrom ukusa. na umjetničkoj i medijskoj sceni u Londonu.

Nove destinacije uključuju Barcelonu, Chicago, Istanbul, Mumbai i Toronto, a sve kreativne centre utemeljitelj Soho Housea Nick Jones.


Vlasništvo Toronta posebno je značajno s obzirom na iskustvo kompanije s pokretanjem "pop-up" klubova svake godine za vrijeme Toronto International Film Festivala, jednog od vodećih svjetskih kino događanja.

Sada će potrošiti oko 7 milijuna dolara na nekretninu na tri kata, na kojoj će se nalaziti krovna paluba, bar i blagovaonica, objavio je kanadski dnevnik National Post.

Novi klub otvorit će se ove jeseni, a slijede ga Mumbai u proljeće 2013. (zajedno s hotelom s 38 soba), Chicago i Istanbul u proljeće 2014. i Barcelona zimi 2014.

Izvorno zamišljen kao medijski prihvatljiva alternativa tradicionalnim londonskim klubovima privatnih članova u St. Jamesu, Soho House je dokazao globalni fenomen u posljednjih 17 godina, otvarajući imanja širom svijeta.

Među njegovim eklektičnim portfeljem su klubovi u New Yorku, Hollywoodu, Miamiju i Berlinu, hoteli u Londonu i Somersetu, Cowhed lječilišta i lanac restorana s obje strane Atlantika.

Vezani Članci