Off White Blog
Otkrivene su papuče Louboutin's Cinderella

Otkrivene su papuče Louboutin's Cinderella

Lipanj 21, 2021

Staklene papuče Christian Louboutin Cinderella

Staklene papuče koje je dizajnirao Christian Louboutin u čast Disneyeva Pepeljuga Diamond Edition predstavljene su u Parizu 4. srpnja, s ograničenom edicijom crvenih potplata ukrašene čipkama, pjenušavim leptirima i kristalima Swarovski.

Disney je dizajnericu obuće pozvao da ponovno zamisli poznate cipele bajkovitog lika kako bi obilježila puštanjePepeljuga Blu-ray Diamond Edition ove jeseni.

"Imao sam toliko sreće da sam prešao staze sa Pepeljugom, ikonom koja je toliko amblematična za svijet cipela kao i svijet iz snova", rekao je dizajner.


U međuvremenu, u studenom ove godine, prestižni Harrods predstavit će svoje božićne prozore u kojima će se pojaviti modne inačice klasičnih haljina Disney Princess vrhunskih dizajnera, uključujući Valentino, Elie Saab, Versace i Oscar de la Renta.

"Očaravajuće priče naših Disney princeza su bezvremenske i nastavljaju nadahnjivati ​​djevojke i žene kroz generacije", rekla je Anna Hill, direktor marketinga tvrtke Walt Disney Company u Velikoj Britaniji i Irskoj.

Cipelica Christian Louboutin Pepeljuga

Vezani Članci