Off White Blog
Versace lansira liniju nakita

Versace lansira liniju nakita

Lipanj 21, 2021

Nakit Atelier Versace

Na prvi dan Fashion Weeka Paris Haute Couture, Versace će lansirati novu kolekciju Atelier Jewelry, a kreativna direktorica etikete Donatella Versace, za svaku će pojedinu predstaviti "umjetničko djelo."

Otkrivanje će se dogoditi 1. srpnja, kad se talijanska kuća vrati na modnu pistu s prezentacijom piste na pariškom Ritz-u.

Linija, koja se sastoji od 16 dizajna ručno klesanih prstenova montiranih s dragim kamenjem poput dijamanata, smaragda, safira i ametista, izrađivat će se po narudžbi i dostupna za kupnju samo po dogovoru.


"Kao dizajnerica i kolekcionarka lijepog nakita oduvijek sam željela ponuditi jednaku kvalitetu izrade nakita kao što je to slučaj u modnoj kolekciji Atelier Versace", objasnila je Donatella u izdanju.

Versaceov nastup na jesen / zimu bio je jedan od najočekivanijih u ovosezonskom sastavu zahvaljujući odluci Donatelle da se vrati u pariški Ritz - ovo je domaćin domaće posljednje kolekcije Giannija Versacea u srpnju 1997. godine.

Fini dragulji cijenjenih kuća kao što su Chanel, Dior i Van Cleef & Arpels bit će predstavljeni tijekom posvećenog dana izloga nakita Paris Haute Couture Fashion Week, 5. srpnja.


Jala Brat x Buba Corelli x Rasta - Benga po snijegu (COVER) (Lipanj 2021).


Vezani Članci