Off White Blog
Zrakoplovne tvrtke sve poslovne klase su se vratile!

Zrakoplovne tvrtke sve poslovne klase su se vratile!

Siječanj 19, 2021

Hong Kong Airlines sve klase

Hong Kong Airlines pokrenuo je sve usluge u poslovnoj klasi između HK-a i Londona, još jednu fazu u oživljavanju vrste putovanja za koje su mnogi mislili da će izumrijeti.

Novi all-premium zrakoplov spustio se u londonskom Gatwicku 8. ožujka, dodajući novu vrstu usluge ruti koju su već dobro poslužili poput Cathay Pacific, British Airways, Virgin Atlantic, Qantas i Air New Zealand.

Iako je konkurentan teren, Hong Kong Airlines očito osjeća da ima tržište za putovanja u poslovnoj klasi koja zahtijeva daleko veće cijene sjedala da bi se podržao avion sa samo 116 sjedala - 34 ležaja i 82 'Club Classic' poslovna sjedala.


Cijena sajtova traje 16.640 HK (1.610 €) za sjedište 'Club Classic', a HK-33.640 (3.270 €) za ležajeve ravnih kreveta 'Club Premier'.

Prije manje od pet godina, potrošači su imali mnogo više mogućnosti kada su u pitanju usluge poslovne klase nego što to čine danas, poput eosa, Silverjet i MaxJet koji spaja dobrostojeće putnike između Europe i SAD-a i Dubaija.

Poslovna klasa Hong Kong Airlinesa


Sva trojica srušila su se oko 2008. godine, što je mnoge dovelo u pitanje hoće li potrošači plaćati putovanja u poslovnoj klasi kada gotovo svi letovi na dugim prugama nude zasebnu poslovnu kabinu.

Međutim, Hong Kong Airlines može navesti nekoliko primjera usluga svih poslovnih klasa koje i dalje posluju.

Singapore Airlines pretvorio je neke svoje avione u sve poslovne klase 2008. godine i još uvijek obavlja usluge između svog čvorišta u Changiju i New Yorku i LA-u vrhunskom udobnošću, što je dobra stvar - u 18,5 sati, Singapore Airlines Let 21 između Newarka i Changija je najduži let bez prestanka na svijetu.


OpenSkies nudi uslugu poslovanja između Paris Orly i Newark u New Yorku i potomak je francuskog prijevoznika L’Avion, koji putnicima nudi pojedinačna tablet računala i obroke u četiri tečaja.

British Airways pokrenuo je 2009. godine sličnu uslugu između aerodroma London London i New Yorka, koristeći brojeve leta BA001-BA004, kojima je nekoć upravljao Concorde, a tehnički je bila prva svjetska usluga u cijelom poslu.

Hong Kong Airlines letjeti zabavu


Turkish Airlines BUSINESS CLASS Review on Airbus A321 - Flight to the New Istanbul Airport (Siječanj 2021).


Vezani Članci