Off White Blog
Orijentalna kuhinja mandarine leti na Lufthansi

Orijentalna kuhinja mandarine leti na Lufthansi

Siječanj 24, 2021

Čokoladni kolač s parfemom od trešnje rakije

Poslovni i prvoklasni putnici na letovima Lufthanse iz SAD-a do Njemačke sada će moći uživati ​​u obrocima koje pruža luksuzni hotelski lanac Mandarin Oriental.

Jelovnik sadrži jela posebno kreirana od strane nagrađivanih kuhara u Mandain Oriental nekretninama u San Franciscu, New Yorku i Miamiju.

Novo partnerstvo dio je Lufthansinog programa za kuhare zvijezda, koji je zrakoplovna kompanija započeo prije 12 godina i koji će uključivati ​​ove godine: Mandarin Oriental, izvršni šou kuhar u San Franciscu Annie Hongkham; Mandarin Oriental, izvršni kuhar New Yorka Toni Robertson; i Mandarina Oriental, Miami chef de Cuisine Joel Huff.

Prvi jelovnici bit će iz mandarinskog orientala u San Franciscu, a predstavit će se jela kao što su salata od rakova i avokada Dungeness, poslužena s gazpacho preljevom od limunske trave; i goveđih goveđih kratkih rebara, popraćenih pireom od fava graha s wasabijem i šljivom od crvenog kupusa u prvoj klasi.

Odabir poslovne klase uključivat će povrće nasi goreng, jelo od prženog okusa začinjeno tamarindom i čilijem, ili pečeno pileće prsa s umakom od krušnog hljeba i jufom od estragona.

Vezani Članci