Off White Blog
Ronaldo je oštetio Ferrari za prodaju na eBayu

Ronaldo je oštetio Ferrari za prodaju na eBayu

Siječanj 15, 2021

Cristiano Ronaldo oštetio je Ferrari

Oštećeni Ferrari, koji je nekada pripadao zvijezdi Real Madrida Cristianu Ronaldu, trebao bi se prodati na eBayu, nakon što je njegov novi vlasnik dogovorio mjesto aukcije.

Odvjetnik Renaud Bettcher rekao je da su on i njegov klijent - vlasnik garaže iz istočnog grada Strasbourga, "vrlo zadovoljni" što im je konačno odobreno da prodaju automobil, nakon što je eBay zatražio dokaz o porijeklu.


Web lokacija bi također platila neotkrivenu štetu za zastupništvo, dodao je odvjetnik. Prema novinama Dernieres Nouvelles d'Alsace, ta bi brojka mogla biti čak 20.000 eura (26.000 dolara).

Star Autos poduzeo je akciju protiv eBaya nakon što je stranica za aukciju povukla oglas za prodaju automobila „iz sigurnosnih razloga“ i zabrinula se da on možda nije originalan.

Potom je od garaže zatražio dokaz o svom prethodnom vlasniku, koji je Bettcher rekao da su ga nabavljali tri puta. Za novu prodaju nije naveden datum.

Garaža je kupila crveni Ferrari 599 GTB od portugalskog prodavača za oko 33.000 eura i tražila ga je 50.000 eura na aukciji. Ponude su dostigle 125.000 eura kada je predmet povučen.

Ronaldo je 2009. godine srušio 250.000 eura sportskog automobila u pregradu u blizini zračne luke Manchester, tjedan dana prije nego što je tadašnji napadač Manchester Uniteda proglašen Ballon d'Or-om 2008 kao svjetski igrač godine.

Vezani Članci