Off White Blog
Nova usluga teretane u Swissotelu

Nova usluga teretane u Swissotelu

Siječanj 20, 2021

Teretana švicarske lopte

Švicarski hotelski lanac Swissotel lanac će ponuditi fitness opremu u sobama za goste u svojim hotelima širom svijeta.

Lanac je 12. ožujka najavio da će u sklopu svog novog programa "Vitality" koji je predstavljen ove godine, gosti imati priliku naručiti opremu za teretane u svojim sobama, zajedno s uputama.


Opcije opreme za zdrave putnike uključuju švicarsku kuglu, Aero Step, joga prostirke, Thera-Band ili Pilates prstenove, rekao je Swissotel.

Također će se ponuditi program aktivnosti na otvorenom, uključujući vođene šetnje ili ture za jogging, uz nove igre na večeri sa šahovskim natjecanjima, Scrabble-om, monopolom i backgammonom za poticanje „mentalne kondicije“.

Hotelska kondicija postaje sve više sofisticirana, jer nije tek skučena dvorana za vježbanje, a puno je novih ponuda većih lanaca koji žele zavesti goste da ostanu zdravi na cesti.

Prijavite se u Westin objektu i dobit će vam zajam sportske odjeće i obuće iz New Balancea, dok Fairmont isto pruža Adidas.

Prošli mjesec InterContinental je naglasio svoju posvećenost zdravim gostima pokretanjem potpuno novog lanca namijenjenog putnicima koji se bave fitnesom, obećavajući, između ostalog, i kabine za kapute u sobi, koje se udvostručuju kao kaiševi s povlačenjem.


Naš gost: Srećni Stajići - Šta će nam kuća bez djece! (28.12.2019.) (Siječanj 2021).


Vezani Članci